.

El Catllar ha estat superior al Balaguer. Foto campdesports.cat

El Torreforta ha recuperat el camí de la victòria en la seva visita al camp de l’Igualada (1 a 3) i amb aquest triomf també la segona posició. En aquesta jornada El Catllar ha guanyat 2 a 1 el Balaguer, el Torredembarra ha perdut amb l’Almacelles 2 a 0 i l’Amposta ha caigut al camp del líder Martinenc per 3 a 0. El dissabte, el Jesús i Maria va empatar a un gol amb el Vilanova.

El Torreforta necessitava una victòria contundent i aquesta ha arriba a Igualada, on els homes de José Miguel López s’han imposat per un evident 1 a 3.

Johathan ha estat el primer a marcat al minut 42 i Edu Escoté ha fet l’1 a 1. Al minut 69 Prince ha avançat el Torreforta i al minut 87 Cristian ha fet el definitiu 1 a 3.

El Catllar suma els tres punts

El Catllar ha aconseguit una victòria molt important per afrontar amb més tranquil·litat la recta final del campionat. El triomf davant el Balaguer per 2 a 1 deixa els homes d’Àngel García a onze punts de la salvació directe.

La Torre cau a Almacelles i l’Amposta amb el líder

De la seva banda, el Torredembarra no ha pogut sorprendre al terreny de joc d’un Almacelles que des de fa unes jornades s’ha convertit en un dels equips revelació del grup.

El lleidatans han guanyat per 2 a 0. Al minut 6 Gracia ha fet el primer dels locals. Quedava molt temps per davant i els torrencs han tingut les seves opcions, però en aquesta ocasió la pilota no ha volgut entrat. Al minut 89 David ha fet el definitiu 2 a 0.

Moltes targetes ha vist aquest diumenge el Torredembarra. Les més destacades, les dues vermelles per acumulació de grogues que han vist Arturo Morales, al minut 79, i el tècnic Gabriel Amores, al 81. L’Almacelles també ha vist com li expulsaven el jugador Redondo al minut 80.

De la seva banda,l’Amposta no ha pogut fer res davant el líder Martinenc i ha perdut per 3 a 0. Aquesta derrota complica la situació dels blanc i negres a la classificació, ja que cada cop les distàncies amb la zona vermella es retallen.

Empat del Jesús i Maria

Jugat aquest dissabte, el Jesús i Maria ha empatat a un gol amb el Vilanova. El conjunt ebrenc ha remuntat el gol fet per Jordi Prades al minut 28. Dos minuts abans del descans, al 43, Jordi Esmel ha fet el gol local que li permet al Jesús sumar un punt.