.

.

TOTS 21

A la caminada hi van prendre part una cinquantena de persones (el donatiu era 5 euros per participar) i a la Dance Country cinquanta sis, on l’aportació era la voluntat. Foto: Anna F. (Ajuntament)

Torredembarra es va adherir enguany a la Magic Line, una iniciativa esportiva i solidària de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, a través de la Regidoria d’Esport i amb el suport i col·laboració del Club Excursionista Torredembarra. La Magic Line de Sant Joan de Déu tenia com a objectiu aquest any arribar a tot Catalunya, amb una caminada final que va tenir lloc ahir 13 de juny i que va aconseguir recaptar 890,27 €.

A la caminada hi van prendre part una cinquantena de persones (el donatiu era 5 euros per participar) i a la Dance Country cinquanta sis, on l’aportació era la voluntat. També es va ubicar una parada del mateix Club Excursionista Torredembarra en el punt de sortida, on es van vendre samarretes i altres productes del club a un preu solidari que també es va destinar a la Magic Line. Els Nois de la Torre també van posar una parada solidària a Baix a Mar i tot el recaptat també s’ha destinat a l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

Redacció