TOTS 21

Imatge de la realització d’un dels serveis. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Torredembarra posa en marxa una acció especial de neteja i desinfecció als carrers del municipi, amb especial atenció a les zones on, tot i el confinament, són punts d’afluència de públic (al voltant de les zones amb establiments sanitaris, d’alimentació, de transports, alguns edificis municipals, etc.).
Arran de la declaració de l’estat d’alarma, l’empresa que presta el servei de neteja de la via pública ha efectuat la neteja amb sabó i avui ja s’ha fet una prova pilot amb lleixiu. A partir d’ara, totes les màquines disposaran d’aquest sistema i duran a terme així la desinfecció de carrers.

A més, l’Ajuntament ha mobilitzat un grup d’operaris de la Brigada Municipal que són els encarregats de dur a terme la desinfecció localitzada en punts d’afluència de públic. Concretament, s’han planificat tres rutes: una primera que engloba el CAP, zona dels Munts i Baix a Mar; una segona per al centre vila, i una tercera per a l’entorn d’edificis municipals i la zona de Sant Jordi.

Aquesta desinfecció s’ha previst inicialment en horari de matí (de 7 a 9 h) els dilluns, dimecres i divendres, i començarà el pròxim dilluns, 23 de març.

D’altra banda, cal recordar que aquests dies també es du a terme la desinfecció al voltant dels contenidors d’escombraries i a les tapes i pedals dels mateixos. Per aquesta motiu, no es pot deixar cap tipus de voluminós a la via pública ja que impedeix una correcta desinfecció de la zona. A més, ja es va anunciar que el servei de recollida de voluminosos quedava suspès. També es realitza una neteja especial dels contenidors d’orgànica comercial.