.

.

TOTS 21

Torredembarra se suma un any més a la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, que se celebra a Catalunya del 18 al 24 d’octubre, per donar a conèixer els aliments ecològics i els seus productors. Dins del programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament, l’Associació Mediambiental La Sínia serà l’encarregada de dur a terme tot un seguit d’activitats. El programa és el següent:

Dilluns 18 d’octubre, a les 17 h, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia: Club de lectura d’àlbum il·lustrat: «Ennuvolat amb risc de mandonguilles» de Judi i Ron Barrett

En col·laboració amb la Biblioteca, es farà una tertúlia amb nens i nenes que hagin llegit el conte relacionat amb l’alimentació ecològica i la importància de no malbaratar els aliments. Durant tota la setmana, la Biblioteca tindrà un recull de contes, revistes i llibres relacionats amb la Setmana Bio. Cal inscripció prèvia al 667 17 12 91.

Dimecres 20 d’octubre, a les 17 h, a Cal Bofill: Taller «Mengem sa sense malbaratar»

Es parlarà de l’alimentació ecològica i de temporada i de com disminuir el malbaratament alimentari a casa: planificar la compra i els menús, organització de la nevera, etc.
El taller s’enregistrarà, s’editarà i es compartirà a les xarxes socials de l’Ajuntament i de les entitats que prenen part en el programa d’educació ambiental de Torredembarra.

Divendres 22 d’octubre, a les 17 h: Taller «Cuina d’aprofitament»

Amb aliments ecològics es compartiran i prepararan diferents receptes: cremes, truites, conserves,… que es podran fer amb restes d’altres àpats o parts d’aliments que habitualment desestimem. El taller s’enregistrarà, s’editarà i es compartirà a les xarxes socials de l’Ajuntament i de les entitats que prenen part en el programa d’educació ambiental de Torredembarra.

Dissabte 23 d’octubre, a les 11 h, a Cal Bofill: Taller «Com fer compost a casa»

Taller presencial per donar a conèixer les diferents opcions a l’hora de fer el compost amb els residus domèstics i de jardí, resoldre dubtes i qüestions al respecte, d’una manera molt pràctica. El taller s’enregistrarà, s’editarà i es compartirà a les xarxes socials de l’Ajuntament i de les entitats que prenen part en el programa d’educació ambiental de Torredembarra.

Per a participar en els tallers, cal inscripció prèvia a natura@riugaia.cat

Redacció