.

La Regidoria de Sostenibilitat fa una crida a la participació a tothom qui vulgui prendre en el 1r Mercat d’intercanvi i de segona mà que organitza, el proper dissabte 24 de novembre, amb la col·laboració de GEPEC-Ecologistes de Catalunya, l’Associació Mediambiental La Sínia, el GETE-Ecologistes en Acció i l’Agència de Residus de Catalunya.

Els voltants de Cal Bofill acolliran, de 10 a 18 h, xerrades, tallers i jocs, entre d’altres activitats, així com la possibilitat de donar una nova vida a molts productes en les paradetes que s’hi instal·laran. Per a informació o reserva de paradeta, cal enviar un correu electrònic a voluntariat@riugaia.cat o per telèfon al 665 94 02 33. Aquesta activitat és l’acte central a Torredembarra de la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. També està previst dur a terme diferents activitats de sensibilització a les escoles de la vila.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

El programa del 1r Mercat d’intercanvi i de segona mà és el següent:

A les 10 h. Rebuda dels participants.

A les 10.30 h. Obertura del mercat i inici dels passis de documentals a Cal Bofill.

A les 11 h. Taller de reparació de bicicletes.

A les 11.30 h. Xerrada Xarxa Eco “Intercanvi amb moneda social”.

A les 12 h. Intercanvi de Jocs (Playstation, X-Box, Nintendo).

A les 16 h. Intercanvi de llibres.

A les 16.30 h. Wwofers intercanviant voluntariat per dormir i menjar, viatjant per tot el món.