.

.

TOTS 21

Façana de l’Ajuntament de Torredembarra. Foto: Turisme Torredembarra

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra informa que del 31 d’octubre a l’1 de desembre de 2019 resta obert el termini per sol·licitar subvencions per a l’exercici de nova activitat econòmica per a autònoms, per a la contractació de persones aturades o sense feina i per a ajuts a comerços i establiments de prestació de serveis per a reformes i nova creació.

En total, l’Ajuntament hi destinarà 20.000 €: 10.000 € per a la nova línia d’ajuts dirigida a la nova creació i reforma de comerços i establiments de prestació de serveis, 5.000 € per a l’exercici de nova activitat econòmica per a autònoms i 5.000 € més per a la contractació de persones aturades.

El regidor de Comerç, Activitats i Indústria, Josep Maria Guasch, ha recordat que aquest 2019 s’ha creat una tercera línia de subvencions amb l’objectiu de fomentar i activar els comerços i els establiments de prestació de serveis, així com l’arranjament dels locals, afavorir l’accessibilitat i la millora del material inventariable. Aquest tipus d’ajut s’ha sumat als ja existents i que van dirigits a autònoms per a nova activitat econòmica i a empreses que contractin persones aturades o sense feina.

Bases íntegres de les subvencions:

https://www.diputaciodetarragona.cat/ebop/index.php?op=anunci&id=9835&ebop_any=2019

Tràmit per sol·licitar les subvencions:

http://torredem.altanet.org/ca/textnormal/color/tramits/tramits/0/tra/108/1/