.

.

TOTS 21

L’acte de signatura ha anat a càrrec de l’alcalde Eduard Rovira i el gerent de Sorea, Jordi Pont, amb la presència de la regidora, Margaret Rovira. Foto: Sorea

L’Ajuntament de Torredembarra i Sorea, companyia gestora del cicle de l’aigua i serveis mediambientals, han creat un nou fons de solidaritat amb l’objectiu de finançar el rebut de l’aigua de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat de Torredembarra.

Es tracta del primer conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament i Sorea destinat a ajudar les famílies en situació de vulnerabilitat que no poden fer front al pagament de les factures del servei d’aigua. Per aquest any, l’import que es destinarà és de 4.000 euros, aportat per Sorea i l’Ajuntament.

L’acte de signatura s’ha celebrat a l’Ajuntament de Torredembarra i ha anat a càrrec de l’alcalde Eduard Rovira i el gerent de Sorea, Jordi Pont, amb la presència de la regidora d’Acció Social, Participació Ciutadana, Cooperació i Salut Pública, Margaret Rovira.

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha destacat que el conveni s’afegeix a les línies d’ajuts socials que l’Ajuntament ja té obertes per fer front a situacions de pobresa energètica com les Bases de prestació d’urgència social que gestiona la Regidoria d’Acció Social. L’Equip Bàsic de Serveis Socials de Torredembarra serà l’encarregat de valorar les persones en situació de risc per a la concessió dels ajuts i el pagament dels rebuts de l’aigua a càrrec del fons de solidaritat, tal com s’estableix en el conveni.

El gerent territorial de Sorea, Jordi Pont, ha afirmat que “la nostra prioritat és garantir el subministrament d’aigua a tothom i, per això, disposem d’aquest fons de solidaritat perquè totes les famílies puguin accedir a aquest servei bàsic. En aquest sentit, tenim especial cura de les famílies en situació de vulnerabilitat, i treballem amb l’Ajuntament de Torredembarra per detectar amb rapidesa aquests casos i oferir solucions a aquestes famílies”.

El fons de solidaritat és un ajut que comporta l’exempció del pagament dels conceptes de la factura que siguin de titularitat de Sorea a aquelles persones que estiguin en situació de vulnerabilitat, segons l’informe emès pels serveis socials locals.

Sorea és una companyia compromesa amb les persones i amb el municipi de Torredembarra, on gestiona el subministrament de l’aigua. La seva missió és aconseguir una gestió eficient, sostenible i solidària dels recursos hídrics, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones.

Redacció