.

.

TOTS 21

Els Campionats de Catalunya de Futbol Platja Cadet i Sènior masculins, i de la categoria de promoció Aleví, es disputaran el proper cap de setmana del 6 i 7 de juliol a la platja de La Paella.

Els Campionats de Catalunya de Futbol Platja Cadet i Sènior masculins, i de la categoria de promoció Aleví, es disputaran el proper cap de setmana del 6 i 7 de juliol a la platja de La Paella.

La platja de La Paella, de Torredembarra, serà l’escenari dels Campionats de Catalunya de Futbol Platja Sènior masculí i Cadet masculí, a més de la categoria de promoció Aleví, el cap de setmana del 6 i 7 de juliol. Un nou any, el municipi del Tarragonès es convertirà en l’epicentre del millor futbol platja català, que viurà una segona part els dies 13 i 14 del mateix mes, amb la disputa de les categories Sènior femení, Juvenil masculí i promoció Infantil.

Nou equips en Sènior masculí

Fins a nou conjunts prendran part en la categoria Sènior masculí del Campionat de Catalunya de Futbol Platja. El sistema de competició serà una lliga d’una volta amb tres grups de tres equips cadascun. Els tres primers classificats de cada grup i el millor segon dels tres grups obtindran el bitllet per jugar les semifinals de la competició.

El Grup A estarà format pel Can Trias Platja Coaluminios UD ‘B’, el Marina Cambrils AE i el Roses Platja. En el Grup B han quedat enquadrats el Bellaguarda CFS, el Can Trias Platja UD ‘A’ i el CF Platja Vilanova. Per la seva part, competiran en el Grup C el Tecnifutbol Salou CE, el Platja Torredembarra CF i l’Sporting Gavà 2013 CF.

El calendari de partits serà el següent:

Dissabte 6 de juliol de 2019
Partits Horari Camp
TECNIFUTBOL SALOU CE – PLATJA TORREDEMBARRA CF 09.30 A
CF PLATJA VILANOVA – CAN TRIAS UD ‘A’ 10.00 B
ROSES PLATJA – MARINA CAMBRILS AE 10.30 A
TECNIFUTBOL SALOU CE – SPORTING GAVÀ 2013 CF 17.00 A
BELLAGUARDA CFS – CAN TRIAS UD ‘A’ 17.00 B
CAN TRIAS PLATJA COALUMINIOS UD ‘B’ – ROSES PLATJA 18.00 B
PLATJA TORREDEMBARRA CF – SPORTING GAVÀ 2013 CF 19.00 B
CF PLATJA VILANOVA – BELLAGUARDA CFS 20.00 A
CAN TRIAS PLATJA COALUMINIOS UD ‘B’ – MARINA CAMBRILS AE 20.00 B

 

Diumenge 7 de juliol de 2019
Partits Horari Camp
SEMIFINAL: MILLOR 1r-MILLOR 2n 09.00 A
SEMIFINAL: 2n MILLOR 1r-3r MILLOR 1r 09.00 B
FINAL 12.00 A