.

.

TOTS 21

Presentació de la Festa de l'Esport a Torredembarra. Foto: Cedida

Presentació de la Festa de l’Esport a Torredembarra. Foto: Cedida

Torredembarra ja ho té tot programat per celebrar aquest pròxim 25 d’octubre la Festa de l’Esport al municipi. Tota una jornada que pretén ser un aparador de la gran varietat i riquesa esportiva de Torredembarra, tal com ha explicat el regidor responsable de l’àrea, Raúl García, aquest matí durant la presentació d’aquesta iniciativa.

García ha detallat que la jornada tindrà lloc a la Zona Esportiva Municipal (ZEM), de 10 h a 20 h, i constarà de quatre elements principal entre els que destaquen les exhibicions d’esportistes de Torredembarra, les classes pràctiques gratuïtes dels diferents esports i estands d’entitats per donar a conèixer la seva activitat.

Durant la jornada també hi seran presents voluntaris de la Fundació Onada que col·laboren en l’acte i un estand dels voluntaris dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Núria Cestero, responsable de l’equip de Voluntaris de Tarragona 2017 ha afirmat que «iniciem un pla específic de captació de voluntaris a les seus dels Jocs, a través del qual volem que la ciutadania de tots els municipis s’impliqui i formi part d’aquest gran i important projecte.

Àngel Batlle del Club Costa Daurada Biketrial Torredembarra ha ressaltat la importància de la jornada per poder arribar a la gent del poble «ja que de vegades és difícil».

Per la seva part, Joel Ramírez del Club Tennis Torredembarra ha explicat que aquesta Festa de l’Esport era molt esperada i ha valorat molt positivament el treball en comú.