TOTS 21

La Regidoria de Cultura i l’Associació de Veïns Sant Joan ja ho tenen tot a punt per començar aquest diumenge la celebració de Sant Joan, la Festa Major de Baix que tindrà lloc els propers 17, 18, 22, 23 i 24 de juny.

Tot seguit us detallem el programa:

Diumenge, 17 de juny

De les 9 a les 20 h, a la platja de Baix a Mar, 13è Open de Tennis Platja Sant Joan. Organitza: Club Tennis Torredembarra.

De les 11 a les 14 h, a la platja de Baix a Mar, Regata de Sant Joan de Llagut Català, semifinals. Organitza: Associació de Rem – Vogadors de Baix a Mar de Torredembarra.

Dilluns, 18 de juny

A les 18.30 h, a l’envelat de Cal Bofill, exhibició de Taekwondo. Organitza: Escola Taekwondo AMDO.

Divendres, 22 de juny

A les 20 h, a la plaça d’Antoni Roig i Copons, presentació del llibre ‘Retalls de vida de Baix a Mar’, de Gabriel Comes Nolla.

A les 22 h, a la plaça d’Antoni Roig i Copons, Sopar Popular. Venda anticipada els dies 10 i 17 de juny, d’11 a 13.30 h, a la Biblioplatja (preu socis: 10 €, no socis: 12 €). Organitza: Associació de Veïns de Sant Joan.

A les 23.30 h, a la plaça d’Antoni Roig i Copons, Ball amb el duet Supernova.

Dissabte, 23 de juny

De les 8.30 a les 14 h, a l’envelat de Cal Bofill, Open de Botifarra Sant Joan. Organitza: Associació de Botifarrers.

De les 11 a les 13 h, a la Biblioplatja, simultània d’escacs. Organitza: Club d’Escacs de Torredembarra.

De les 11 a les 14 h, a la platja de Baix a Mar, Regata de Sant Joan de Llagut Català, finals. Organitza: Associació de Rem – Vogadors de Baix a Mar de Torredembarra.

A les 12 h, a la plaça d’Antoni Roig i Copons, espectacle infantil el Petit Marremengu a càrrec de la cia. Pep Callau i els Pepsicolen.

De les 15 a les 20 h, a la plaça de l’Aragó, Open de Dòmino Sant Joan. Organitza: Associació de Dòmino.

A les 17.30 h, a l’església de Baix a Mar, enlairament de coets a càrrec del Ball de Diables de Torredembarra.

A les 19.30 h, al passeig de Colom, ballada de sardanes amb la Cobla Cossetània i rebuda de la Flama del Canigó a càrrec de  l’Agrupació Sardanista L’Antina.

A les  21.15 h, al passeig de Colom, Pregó a càrrec de l’Agrupació Sardanista l’Antina. En acabar el pregó, als jardins de Cal Bofill, sopar amb botifarra, coca de Sant Joan i beguda (preu: 6 €). Organitza: Ball de Diables de Torredembarra.

A les 22 h, al passeig de Colom, La Festa del Foc: encesa de la foguera a càrrec dels Diables i actuació del Ball de Diables i de la Virgília.

A les 23 h, a l’envelat de Cal Bofill, concert i ball amb l’Orquestra Himalaya. Seguidament, a l’envelat de Cal Bofill, concert amb La Banda Biruji.

Diumenge, 24 de juny

A les 8 h, pels carrers de Baix a Mar, Matinades a càrrec dels Grallers de la Torre.

A les 12.30 h, a l’església de Sant Joan Baptista, ofici solemne acompanyat de la Coral Santa Rosalia.

A les 18.30 h, a la plaça de Josep Valls Ibern, actuació del Ball de Diables Infantil, la Mulassa, el Ball de Bastons, el Ball de Pastorets, el Ball de Gitanes, els Nans i els Gegants Joan i Rosalia. Seguidament, a la plaça de Josep Valls Ibern, actuació del Ball de Serrallonga.

A les 19.30 h, a la plaça de Josep Valls Ibern, actuació castellera amb la Colla Castellera La Bisbal del Penedès, els Castellers d’Altafulla i els Nois de la Torre.

A les 22.30 h, a la platja de Baix a Mar, espectacle de focs artificials a càrrec de Pirotècnia Igual. En acabar, al passeig de Colom, Havaneres a càrrec del grup La Barca de Mitjana. Rom cremat (preu: 1 €).

Altres actes:

Del 28 de juny al 8 de juliol, a Cal Bofill

De 10 a 14 h, i de 18 a 20.30 h.

Exposició Ormejos i Estris de pesca. Inauguració el dia 28 de juny a les 19 h, a càrrec de Gabriel Comes Nolla.

Organitza: Regidoria de Patrimoni.

Dissabte, 7 de juliol

De les 16 a les 20.30 h, a la platja de Baix a Mar

IV Torneig de Futbol Platja Sant Joan. Inscripcions: 10 i 17 de juny, d’11 a 13.30 h, a la Biblioplatja. Organitza: Associació de Veïns de Sant Joan.