.

.

TOTS 21

Torredembarra participa un any més a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que tindrà lloc del 19 al 27 de novembre i que promou dur a terme accions de sensibilització per a la prevenció dels residus i la gestió sostenible dels recursos. Les activitats que tindran lloc al municipi són dos tallers i el Mercat d’intercanvi i de segona mà. Aquestes accions estan contemplades dins del Programa d’Educació Ambiental que realitza la Regidoria de Sostenibilitat, amb la participació de l’Associació Mediambiental la Sínia, GEPEC-Ecologistes de Catalunya i GETE-Ecologistes en acció.

La programació és la següent:

Dimarts 22 de novembre, a les 17.30 h, a Cal Bofill:

‘Fem una bossa a partir d’una samarreta vella’

Amb una samarreta vella s’ensenya a convertir-la en una bossa multifuncional. A més, si és blanca o de color clar, es podrà decorar amb tints naturals.

Dijous 24 de novembre, a les 17.30 h, a Cal Bofill:

‘Fem manualitats amb restes de roba’.

Dissabte 26, de 10 a 14 h, a la plaça de Mn. Joaquim Boronat

Mercat d’intercanvi i de segona mà

Com a acte central de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que enguany es centra en el tèxtil, es durà a terme la 4a edició del Mercat d’intercanvi i de segona mà a Torredembarra, que comptarà amb tallers al llarg de tot el matí així com la possibilitat de donar una nova vida a molts productes en les paradetes que s’hi instal·laran.

Hi haurà una parada municipal on s’informarà de les diferents actuacions que s’estan duent a terme al municipi sobre prevenció de residus, també de les entitats ecologistes participants i una exposició per conèixer l’impacte de les tovalloletes en el medi ambient i com reduir-lo.

També es presentarà la Guia de consum local sostenible de Torredembarra.

Redacció