.

.

TOTS 21

Aquest cap de setmana torna la competició de patinatge a Torredembarra. Hi prendran part 37 patinadores i patinadors repartits entre les categories d’aleví a sènior, que competiran en danses obligatòries i dansa lliure. Aquesta competició correspondria al Campionat Territorial de Tarragona i de Girona que s’hauria haver realitzat el mes de març.

L’esdeveniment esportiu, organitzat pel Club de Patinatge de Torredembarra juntament amb la Federació Catalana de Patinatge i la Regidoria d’Esports de Torredembarra, es realitzarà a porta tancada. No es farà desfilada, ni obertura ni cloenda de campionat, tampoc lliurament de trofeus i les classificacions es donaran als clubs participants que seran els encarregats de lliurar els trofeus individualment i amb les mesures per la Covid-19.

L’organització destaca el gran esforç per dur a terme aquesta competició, garantint totes les mesures de seguretat que obliga la pandèmia actual. Cal tenir en compte que en la modalitat Solo Dance es practica i competeix de manera individual i, en aquesta ocasió, seran pocs participants per categoria.

Al mes d’octubre, si tots els indicadors estan a favor, està previst dur a terme a Torredembarra l’Open Català, on participaran els patinadors i patinadores classificats en els diferents oberts territorials.

Redacció