.

.

TOTS 21

El Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra acollirà aquest diumenge 16 de setembre la primera fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica amb la participació de 400 gimnastes de totes les demarcacions de Catalunya i també d’Andorra.

De les 10 h a les 13.15 h tindrà lloc la prova de conjunts amb les categories prebenjamí- benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. De les 15 h a les 17.45 h serà el moment de la prova individual en les mateixes categories.

Del Club Esportiu Rítmica Torredembarra hi participen 1 conjunt aleví amb aparell 5 pilotes, 1 conjunt infantil amb aparell 2 cordes i 3 pilotes, 3 gimnastes modalitat individual cadet amb aparell pilota i 1 gimnasta modalitat individual juvenil amb aparell cèrcol.

Aquesta és la primera fase de la Copa Catalana. La segona fase, que tindrà lloc al Nàstic de Tarragona, serà el classificatori al Campionat d’Espanya, que se celebrarà a Múrcia.

L’organització va a càrrec de la Federació Catalana de Gimnàstica, el Club Esportiu Rítmica Torredembarra, la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra i la Generalitat de Catalunya.