.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu del Dia de la Dansa

Imatge d’arxiu del Dia de la Dansa

Torredembarra celebrarà aquest primer cap de setmana de maig, dos esdeveniments relacionats amb la música i la dansa: el Dia Internacional de la Dansa i la Feria de Abril.

Dia Internacional de la Dansa – Plaça del Castell

El dissabte, 4 de maig, la plaça del Castell serà el punt de trobada dels amants de la dansa. A les 12 h, actuacions de Centrescènic, Escola de Dansa i Teatre de Torredembarra. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra i del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Més informació: centrescenic.com

A les 18 h, actuacions del Club Anura, AMPA de l’Escola Molí de Vent, C.E. Fitkidance Torredembarra, Country LaTorre, Associació Cultural XXL, All My Ladies i Indra, Escola de Dansa. Col·labora la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra.

Feria de Abril – Sala Gran del Casal Municipal

Tant dissabte, 19 h, com diumenge, 18 h, Feria de Abril organitzada per l’Associació Cultural Andaluza de Torredembarra – Baix Gaià i que comptarà amb les actuacions de: Carmen Sayago, Loli Reyes, Andrés Cortés, Paco Jara, el Coro Rociero de Torredembarra y Baix Gaià. Sentimiento Andaluz y flamenco Anura, Grupo Flamenco Alma, grupo Nostàlgia, Àngel Barrera, etc.