.

.

TOTS 21

El bike trial serà el protagonista a Torredembarra. Foto: Cedida

El bike trial serà el protagonista a Torredembarra. Foto: Cedida


Torredembarra serà la seu el proper diumenge 1 de maig del Campionat de Catalunya de Trial 2016 que tindrà lloc al port esportiu. L’organització va a càrrec del Club BikePark Costa Daurada Torredembarra i es preveu la participació de 130 pilots.

La prova acollirà totes les categories oficials i les promocionals Open, per a la promoció de l’esport. La competició s’estableix en un format de cinc zones i tres voltes per a totes les categories.

A les 9 h, sortiran els participants a les categories open blanc, open blau, aleví, open verd i infantil; a les 11 h, els cadets, júniors, sub23, elit femení i elit masculí, i a les 11.30 h, els benjamins i principiants amb recorregut lliure. Els lliuraments de premis tindran lloc a les 11.30 h i a les 13.30 h.

L’organització preveu la participació de 130 pilots, entre ells els millors del món: Abel Mustieles, actual campió del món, i Ion Areitio, top 5 mundial. També han confirmat l’assistència els grans internacionals catalans: Rafa Tibau, Sergi Llongueras, Pol Tarrés, Ferran Escudero i Oriol Roca, entre d’altres.