.

‘Al cor de Vistabella’ és un viatge en el temps que descobreix com Jujol va construir el temple. Foto: Cedida

El diumenge 7 de juliol es podrà gaudir novament de la visita teatralitzada ‘Al cor de Vistabella’, a l’església del Sagrat Cor de Vistabella. La companyia de teatre Amelie Produccions durà a terme l’acció teatral a les 12 h. Una proposta de l’Ajuntament de la Secuita en el marc dels actes de celebració del centenari de l’església del Sagrat Cor de Vistabella, obra de l’arquitecte Josep Maria Jujol.

‘Al cor de Vistabella’ és un viatge en el temps a través del qual la sagristana del temple i una altra veïna conviden a descobrir com l’arquitecte Jujol va construir íntegrament el temple, l’únic a tot Catalunya. Una església creada amb l’ajuda de tots els veïns del poble i amb infinitat de materials reciclats. Una experiència que permetrà descobrir les pintures originals i elements ornamentals fets amb materials de la vida quotidiana.

La visita teatralitzada es programarà una vegada al mes al llarg del 2024. L’entrada té un preu de 15 euros i es pot adquirir físicament el mateix dia de la visita. Els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta.