.

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou torna a oferir un any més la ‘Guia d’avantatges i descomptes del Club Xic’S’, un llibret on es recullen totes les ofertes que diferents establiments del municipi posen a l’abast, de forma exclusiva, per als socis del Club Xic’S.

La guia reuneix descomptes i avantatges molt diversos que van des de l’educació, la restauració, la salut, el comerç o l’esport, així com l’oci infantil i familiar. Un total de 53 empreses col·laboradores s’han volgut sumar al projecte que ha tingut una molt bona acollida els darrers anys i que aquesta edició compta amb 8 nous establiments adherits a les promocions.

La regidora d’Infància, Júlia Gómez, ha explicat que “cada any incorporem novetats perquè els socis del Club Xic’S puguin gaudir de més descomptes i de nous esdeveniments que ofereix aquesta guia”. Gómez ha afegit que “actualment ja són més de 3.800 els nens i nenes que formen part d’aquesta iniciativa i esperem poder celebrar els 4.000 properament.”

La regidoria d’infància ha distribuït els exemplars entre les escoles, els equipaments municipals i els propis establiments col·laboradors que compten a més amb un distintiu que els identifica com a local adherit al Club Xic’S, per tal de posar a l’abast dels infants i les famílies el llibret. A més, aquest incorpora a la última pàgina l’horari de l’Espai d’Infància, situat a l’antiga Estació del Carrilet, de 10h a 13h i de 16 a 20 hores de dilluns a divendres.