.

Oriol Grau protagonitza el paper de l’Àngels i comparteix escenari amb Marc Piñol i Cristina Murillo. Foto: Cedida

L’obra de teatre ‘Tornaria a viure com si fos un llangardaix de la Sala Trono es representarà aquest cap de setmana per partida doble a dos teatres del Tarragonès, concretament, el dissabte 13 d’abril, a Torredembarra, i, el diumenge 14, al Catllar.

La posada en escena torrenca serà a les 20 h, al Casal Municipal. Les entrades es poden comprar a la pàgina web de l’Ajuntament (link aquí) i el seu preu és de 7€, la general, i de 5€, la reduïda.

Pel que fa al Catllar, es representarà diumenge a partir de les 19 hores al teatre del Centre Cultural i és una de les principals propostes teatrals de la programació d’aquest segon trimestre de 2024 de l’equipament catllarenc. En aquest cas les entrades es poden comprar per 5 euros a www.entrapolis.com (link aquí). També es poden adquirir entrades mitja hora abans al mateix Centre Cultural, en efectiu o targeta. L’Ajuntament del Catllar ofereix la possibilitat que, qui no pugui o no sàpiga comprar les entrades on-line, les compri, amb targeta o efectiu, a les oficines municipals en horari d’atenció al públic.


Altres notícies:


L’obra està escrita per Glòria Granell i dirigida por Pau Ferran. En ella s’hi explica la història de l’Àngels –interpretada per Oriol Grau–, a qui no li importa morir sola ni abans d’hora. No li importa morir atropellada o engegar-se un tret. L’Àngels està llesta per fotre el camp. Però només marxarà sabent que alguna cosa en ella és certa, que alguna part de la seva vida ha estat viscuda amb autenticitat. Un racó a la penombra; una actriu en decadència; una desconeguda; un poeta vergonyós. Acompanyen a Oriol Grau a l’escenari Marc Piñol i Cristina Murillo.