.

.

TOTS 21

Molina podria repetir en l’onze inicial. Foto: Nàstic

 

El Nàstic visita al Valladolid (dissabte 16h) amb la intenció d’oblidar l’ensopegada davant de l’Elx i recuperar la bona dinàmica de les últimes jornades. Merino haurà de refer l’onze després de les baixes de Luismi, Valentín, Cordero, Djetei i Dimitrievski.

No vam estar a l’alçada. Va ser el pitjor primer temps desde que estic aquí. Hem intentat corregir els errors i ja estem preparats per tornar a competir”. Contundència en les paraules del tècnic Juan Merino que sembla que ha detectat els errors d’ara fa una setmana i es mostra confiat de que el seu equip pot donar la sorpresa en guanyar a Zorrilla. “Podem guanyar en qualsevol camp”.

I és que el Nàstic necessita seguir sumant per tornar al camí correcte de la permanència. Tant sols un punt separa al conjunt grana de les places de descens. Una ensopegada podria fer caure al Nàstic en la zona perillosa. Això sí, amb partits crucials en les properes jornades contra rivals directes.

La situació a la infermeria també s’ha complicat amb les baixes ja conegudes de Luismi, que està en la recta final de la recuperació, i de Cordero i Valentín. En aquests noms s’ha afegit el d’Àlex López, que ahir no va acabar l’entrenament i el propi Merino ha confirmat que estarà de baixa 2-3 setmanes. A més, Djetei i Dimitrievski es troben amb les seves seleccions.

El Nàstic visita un rival crescut, que arriba de guanyar per 1-2 a l’Alcorcón i mira les posicions de play-off, a només dos punts. Paco Herrera tant sols té la baixa del lateral esquerre Balbi.

Joan Castell