.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu d'un partit de l'Ibersol CBT. Cedida.

Imatge d’arxiu d’un partit de l’Ibersol CBT. Cedida.

L’Ibersol CBT afrontarà aquest cap de setmana el vuitè partit de lliga regular davant el CB Roser. L’equip patirà les baixes conegudes de Tugores, Vinós. I també la d’Ousmane Ndour, que malgrat arribar dijous a Tarragona, l’objectiu inicial és que reaparegui davant Esparreguera per així anar entrant a poc a poc en dinàmica fent aquest treball específic per a ell.

“Buscarem dominar el ritme del partit mitjançant el rebot defensiu i buscar la nostra consistència durant el partit i sobretot que els nostres moments bons ho siguin realment i buscar canviar la nostra dinàmica amb l’ajuda del Serrallo”, comenta Berni Álvarez.

“És un rival amb molta capacitat a camp obert i més encara des de l’arribada de Tell, provinent del CB Mollet de Leb Plata. Amb ell i Cortegano encara són més perillosos a camp obert o sobretot en els 1 contra 1 i tirs oberts. Haurem d’estar molt bé en el balanç i les situacions d’1 contra 1, en definitiva”, es referia Berni sobre el rival.

L’Ibersol CBT – CB Roser correspon a la vuitena jornada de Lliga EBA C2 i es jugarà al Pavelló del Serrallo el dissabte 20 a les 19.30 hores.