.

.

TOTS 21

Presentació a Reus de la Volta ciclista

Presentació a Reus de la Volta ciclista

La 53ª edició de la Volta ciclista a la província de Tarragona torna després de dos anys de suspensió. Es disputarà entre dies 5, 6 i 7 de juny i el segonm dia se centrarà en Tarragona. El director de la cursa, Carles Ferran, també ha assistir a la presentació de la vota que, el diumenge 7 de juny tindrà la seva darrera etapa amb sortida i arribada a Reus.

Serà l’etapa que retorni la volta a la capital del Baix Camp com a final de la cursa. Un recorregut per la comarca, amb port de muntanya inclòs, i un final inèdit al centre de Reus, a l’entorn del Mercat Central i una recta d’arribada de 700 metres que l’organització considera que podra ser decisius pel desenllaç final de la cursa.

La volta constarà de tres etapes: la primera es durà a terme a Vila-seca (75 km), la segona a Tarragona (102 km) i finalment la tercera es durà a terme a Reus i tindrà una distancia de 89km.

La Volta a Tarragona és la prova ciclista per etapes més antiga que es corre a l’Estat espanyol. És alhora la tercera cursa per etapes més antiga del món, solament superada pel Tour de França i per la Volta a Bèlgica.