.

Una imatge promocional de la fira

Una imatge promocional de la fira

L’Associació 365 dies Salou Vila Comercial i la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de  Salou tornen a unir esforços aquest cap de setmana per promocionar una vegada més el comerç local amb una nova edició de la fira Fora Stocks.

La Fira tindrà lloc els dies 12 i 13 de juliol,  en horari de 10 a 23 hores, els visitants podran adquirir productes a un preu molt més assequible en les 36 carpes,  de diferents establiments que se sumen a aquesta promoció. Com cada edició, s’ofertaran des de productes de calçat; roba de la llar; roba i complements; bijuteria, roba interior o productes de decoració.

Els establiments participants són: La Lluna, Fashion Women, Moda R & X Fashion, IO, Nens i nenes roba i complements, Joyma’s  Sabateries, Cotton, Queens Dream, Ocean’s, Omikron Chapado, Robes Mercé, Melé Salou, Frabripell, Artesano Regals, Mc Tintini, Otto, El Barquito de Papel, Lenceria Tati, Dolç Martinets, La Caseta de la Maria i Lo Go.

La regidora Reyes Pino, ha explicat que “tornem a repetir una iniciativa que és interessant pels comerços donat que els hi permet treure l’estoc que ha quedat als establiments i és un punt d’atracció per turistes i ciutadans que poden trobar ofertes interessants”.