TOTS 21

Una de les tapes participants

L’èxit de participació de les anteriors edicions fa que Torredembarra torni a presentar el DTapes, amb la participació de 54 establiments del municipi.

La ruta tapera tindrà lloc del 12 al 28 de maig, amb el preu de 2,5 € per tapa + beguda. Una de les principals novetats és que enguany s’amplien fins a 7 els restauradors que participaran amb tapes dolces. L’organització va a càrrec de les regidories de Turisme, i de Comerç, Indústria i Activitats.

Com en d’altres ocasions, per incentivar la participació, es realitzaran diferents sorteigs: amb un mínim de 10/tapes segells diferents es pren part en el sorteig de 10 lots de productes Maystar Cosmética, 10 packs d’ampolles de Cervesa Estraperlo, 10 visites guiades per a dues persones al far, nucli antic o Indians + bossa de marxandatge. Per participar en el sorteig cal votar la millor tapa a través de la butlleta de vot que es pot trobar al desplegable on s’han de segellar les diferents tapes que els participants vagin consumint.

A la pàgina web de Turisme es pot trobar tota la informació relacionada amb el Dtapes Torredembarra. També es podrà prendre part en el concurs Instagram publicant les imatges que facin referència a l’esdeveniment amb l’etiqueta #DtapesTdb2017 per accedir a un dels premis a les 3 millors fotografies.