.

.

TOTS 21

Tarragona es suma a la moda dels Second Hand Markets amb la celebració de la Fira de Santa Rita el proper dissabte 17 de març, a l’espai de l’associació Santa Teca, al número 20-22 del C/ Sant Llorenç.

L’activitat es durà a terme entre les 11 i les 18 hores, i comptarà amb el suport del Club del Vinil de Tarragona que s’encarregarà d’amenitzar la jornada amb la música dels seus discjòqueis locals. A més, Santa Teca, coorganitzadora de l’esdeveniment, oferirà dinars a preus populars a tots els assistents.

Amb aquest projecte, la Fira de Santa Rita, pretén incentivar la participació ciutadana en activitats relacionades amb el consum responsable i de reciclatge dels objectes. Sota el lema ‘Tot allò que no vols, algú ho aprofita’ la Fira té com a principal objectiu crear un espai de compra-venda-intercanvi de béns amb la finalitat de reduir els residus i fomentar la reutilització.

L’esdeveniment estarà obert a tot el públic i hi podran participar totes aquelles persones que, sent o no venedors professionals, lloguin un espai per a poder vendre o intercanviar els seus objectes. Les parades seran de 2 metres quadrats i tenen un preu de 15 euros. Les persones interessades han d’enviar un email prèviament a firadesantarita@gmail.com per poder fer la reserva.