.

Tony García Bares va participar al Campionat del Món del World Dance Masters, celebrat el cap de setmana del 10 al 12 d’agost a la localitat anglesa de Blackpool.

El torrenc Tony García Bares s’ha proclamant sotscampió del món de line dance en el Campionat del Món del World Dance Masters, celebrat el cap de setmana del 10 al 12 d’agost a la localitat anglesa de Blackpool. En la competició, que acollia més de mil ballarins, hi van prendre part vuit participants catalans, pertanyents tots ells a la Line Dance Association.

En la modalitat Solo, Tony García va aconseguir el sotscampionat en la categoria Advanced Silver, essent aquest el primer any que participava en l’esmentat nivell, al que ha pogut accedir després de proclamar-se campió del món l’any 2017 de la categoria immediatament inferior, la Intermediate Silver.

Per la seva part, la també torrenca Belén Márquez Rojas va aconseguir arribar a les finals de Country i Free Style de la modalitat de Coreografies en el seu nivell més disputat, l’Intermediate, obtenint una meritòria cinquena posició en les dues competicions.

Ambdós ballarins, que formen part del Club Esports Dance La Torre, han mostrat la seva satisfacció amb els resultats obtinguts, i ja han iniciat la preparació de la propera temporada, en la que esperen augmentar el nombre de participants al mundial i millorar-ne els resultats.