TOTS 21

Aquest és Toni Carmona nou Secretari Genera de Podemos a Tarragona. Foto:Podemos

Aquest és Toni Carmona nou Secretari Genera de Podemos a Tarragona. Foto:Podemos

Amb 224 vots o el que és el mateix un 81,45% de suport dels inscrits de Podemos a Tarragona,  Toni Carmona ha estat triat com a Secretari General d’aquesta formació a la ciutat.

Aquest tarragoní de 27 anys i graduat en Història i Geografia per la UNED, va començar la seva trajectòria a Podemos recollint signatures l’any 2014 segons explica a la seva biografia.

Ell juntament amb Tamara Ruiz i Sebastian Celestino són els impulsors del primer cercle de Podemos a Tarragona ara fa just un any al gener del 2014.  Tant Tamara Ruiz com Sebastian Celestino estaran en el consell ciutadà que acompanyarà a Carmona integrat per setze persones.

Toni Carmona ha explicat al Tarragona21 que «Podem aportar un canvi de fer política que no es basi només en un discurs únic. Volem apostar per el com i deixar enrere el que. Volem fer una política participativa dels ciutadans».

Carmona creu que la seva candidatura era la més ben preparada «Teniem la candidatura més forta, portem més temps treballant en el projecte, trobo lògic que els inscrits ens hagin donat la confiança que ens han donat, ara toca treballar i que aquesta confiança es transformi en confiança política»

La formació decidirà a mitjans de gener si finalment es presenta a les eleccions municipals del maig a Tarragona. Carmona no descarta presentar-se amb altres entitats com La Crida o Guanyem amb qui començaran a establir converses en breu ja com a Secretari General del partit a la ciutat.

Les eleccions dels Secretaris Generals d’aquesta nova formació política a les ciutats s’ha fet aquest matí en un autèntic colapse de la seva web oficial on per streaming es podia seguir les votacions.

A Madrid, Podemos ha escollit a  Jesús Montero i a Barcelona a Marc Bartomeu com a caps visibles de la formació.

MIRA VIDEO CANDIDATURA

Quim P.Casadesús