.

.

TOTS 21

Foto d'arxiu de l'associació

Foto d’arxiu de l’associació

L’associació Todos en Azul està preparant una campanya solidària amb la finalitat de captar recursos per a posar en marxa un projecte anomenat “entén la teva ciutat amb pictogrames” una iniciativa que proposa col·locar “pictogrames” a la ciutat per a ajudar les persones amb TEA (Trastorn de l’espectre autista).

En el marc d’aquesta campanya i amb la finalitat d’aconseguir patrocinadors. Està organitzant per al mes de setembre un festival solidari per a donar suport a la causa. Per a això han gravat un vídeo, amb l’ajuda de Jorge Sánchez F (@moaistudiotgn) qui col·labora desinteressadament amb l’associació en la realització d’aquesta part del projecte. “Necessitem patrocinadors i és per això que estem gravant aquest vídeo”, diu Ana Martínez, membre de l’associació. En aquest mateix sentit paral·lelament a l’organització del festival solidari, volem realitzar un curtmetratge on puguem transmetre al públic la realitat que viuen dia a dia les persones amb TEA. Aquest primer vídeo s’ha rodat en el col·legi Estela a Tarragona, i la parròquia Sant Josep Obrer en Torreforta.

Els pictogrames són figures representatives d’objectes, llocs, idees… que empren les persones amb TEA per a comunicar-se i entendre el seu món. L’associació Todos en Azul està formada majoritàriament per pares i mares de nens i nenes amb TEA. Que han decidit organitzar-se
amb la finalitat de buscar fer de la ciutat un entorn més amè per als seus fills. Des de l’associació comuniquen que ja s’han rebut alguns fons i que s’han posat en contacte amb empreses que realitzen els pictogrames.

‘La meta és arribar fer un miler de Pictogrames i poder distribuir-los per la ciutat. És per això que treballem tant en les campanyes de conscienciació en les quals s’inclou el vídeo que hem rodat i el curtmetratge que s’està planificant per Jorge Sánchez F. Com en l’organització del festival solidari per a setembre. Realment esperem comptar amb l’ajuda de la ciutadania, els dirigents i per descomptat les empreses’, afirmen.