.

.

TOTS 21

En aquesta edició s'han reunit els franquiciats de BEEP, PCBOX, BEEPBOX i La Fábrica del Cartucho durant dos dies a les instal·lacions de PortAventura Convention Centre

En aquesta edició s’han reunit els franquiciats de BEEP, PCBOX, BEEPBOX i La Fábrica del Cartucho durant dos dies a les instal·lacions de PortAventura Convention Centre

Les cadenes tecnològiques, BEEP, PCBOX, BEEPBOX i La Fábrica del Cartucho, s’han donat cita aquest cap de setmana a la convenció anual del grup TICNOVA on s’han congregat més de 300 franquiciats. La trobada, que s’ha desenvolupat en dues jornades, ha tingut lloc a la Costa Daurada, concretament a les instal·lacions del PortAventura Convention Centre.

La celebració d’aquesta convenció anual, que ha arribat a la seva 29a edició, ha comptat amb una àmplia representació dels punts de venda de la cadena de tot Espanya i també de les principals marques del sector tecnològic, arribant a la xifra total de 450 assistents. Cal recordar que TICNOVA disposa de la xarxa de punts de venda de proximitat d’informàtica i electrònica més gran a Espanya alhora que és un dels grups especialitzats més gran a Europa.

Presentacions, xerrades, activitats lúdiques i d’oci, i un showroom tecnològic han estat alguns dels punts forts de l’edició d’enguany. Aquestes propostes esdevenen l’ocasió perfecta per compartir experiències i coneixements entre la central i l’equip que dóna servei a les botigues. La convenció va iniciar-se dissabte a la tarda amb un acte de benvinguda que va donar pas a les presentacions i ponències del conseller delegat, Joan Ballester; del responsable de màrqueting, Santi Juan; del director de la divisió de consum, Alfonso Ruiz i del director de compres, Alberto Fernández. En aquestes xerrades es van donar a conèixer les novetats i la base sobre la qual treballarà la companyia el 2020. Posteriorment, els assistents van gaudir del tradicional sopar de gala.

La segona jornada, celebrada diumenge al matí, va estar marcada pel showroom tecnològic, un dels plats forts de la convenció per l’interès que genera entre els participants. Es tracta d’una activitat on els fabricants exposen els seus productes, últimes tendències i novetats per la campanya de Nadal, la més important a nivell de vendes.

Mitjançant aquesta iniciativa, que permet el contacte directe amb els proveïdors, els franquiciats i personal dels punts de venda van poder conèixer de primera mà els productes per preparar aquesta temporada. Al showroom hi van participar més de 60 reconegudes marques del sector, com ara: ASUS, ACER, ALCATEL, BROTHER, CANON, COOLBOX, ENERGY SISTEM, EPSON, HIDITEC, HP, INTEL, INNOBO JUSTPRINT, KASPERSKY, LENOVO, LEOTEC, LOGITECH, MICROSOFT, MSI, NETWAY, INNOBO, NORTON, PANDA, SALICRU, SAMSUNG, SIMYO, SPC, TRUST, WESTERN DIGITAL, WIKO…

A més, en aquesta edició, TICNOVA també va voler premiar un any més els millors punts de venda de les cadenes BEEP, PC BOX i La Fábrica del Cartucho. En aquest sentit, les botigues BEEP homenatjades van ser BEEP Manacor, BEEP Ripoll i BEEP Monzón.

Pel que fa a La Fàbrica del Cartucho es va rendir homenatge a les botigues de Madrid (Extremadura), Reus, Sant Celoni, El Vendrell i Tàrrega. Finalment, de la cadena PCBOX es va fer un reconeixement als punts de venta de PCBOX Palma de Mallorca (Arxiduc Lluís Salvador), PCBOX Pontevedra, PCBOX Santander, PCBOX Madrid (Ponzano), PCBOX Rentería, PCBOX Arrecife, PCBOX Madrid (Cartagena), PCBOX Granada, PCBOX Avilés y PCBOX Palma de Mallorca (Concepció Arenal – C.C. Ikea). A més, es van reconèixer els 20 anys a la cadena de PCBOX Tarragona, PCBOX Granada i PCBOX Vigo (Tomás Alonso).