.

.

TOTS 21

The Tapas Band oferirà un concert solidari al Casal de Perafort

El grup The Tapas Band oferirà dissabte dia 13 de desembre, a partir de dos quarts de set de la tarda, un concert solidari a favor de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) La Muntanyeta. L’objectiu és aconseguir fons per als projectes que impulsa aquesta entitat per garantir una vida digna als infants, joves i adults amb paràlisi cerebral.

El concert tindrà lloc al Casal de Perafort, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Perafort. Amb versions de música pop i rock, The Tapas Band garanteixen una tarda divertida i alhora solidària. Un cop finalitzi l’actuació musical, i per arrodonir la jornada, se servirà un pica-pica a tots els assistents, gràcies a la col·laboració de Repsol.

Les entrades per al concert es poden adquirir amb un donatiu de cinc euros a la pàgina web de La Muntanyeta (www.appctarragona.org), a les oficines de l’entitat, al restaurant Ca Vidal de Perafort, i el mateix dia del concert a partir de dos quarts de sis al mateix Casal. També s’ha habilitat una fila zero per qui no hi pugui assistir però vulgui col·laborar en aquesta activitat solidària.

“Amb les dificultats econòmiques que pateix el tercer sector, actes com aquest ens ajuden a mantenir la qualitat dels nostres serveis, per això volem agrair a totes les persones implicades el seu compromís amb la nostra entitat per fer possible aquest esdeveniment”, expressa el director general del centre, Jaume Marí.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta, és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una

Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La finalitat de l’associació és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i la garantia de l’exercici d’aquests drets, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut, atenció residencial, inserció social, inserció laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.