.

.

TOTS 21

Cartell del festival Altafujazz

Cartell del festival Altafujazz

The 5 Outsiders of Dixieland encetaran el programa del 2014 del cicle Altafujazz d’Altafulla. Ho faran aquest dissabte 4 de gener, a dos quarts de 9 del vespre, com a hora habitual, a la Pallissa de l’Era del Senyor. El quintet aportarà el jazz de Nova Orleans sota la temàtica nadalenca amb temes relacionats amb aquestes dies de festa.

The 5 Outsiders of Dixieland és una agrupació totalment acústica que neix a Barcelona l’any 2012 per iniciativa de Joseph Derteano (Trompeta), Marco Testai (Banjo), Aram Montagut (Trombó), Julio Marks (Saxo baríton) i Francisco Frieri (Caixa) amb la intenció de rescatar la tradició més pura i original del jazz, transmetent de la manera més formal possible l’alegria, el sentiment i la vivacitat del gènere en qüestió. El 2012 van gravar el disc que porta el nom Vol. 1 i des de llavors han sabut portar la tasca d’ambaixadors del swing i Dixie allà on algú pugui gaudir del seu espectacle musical.

En el mes de febrer del 2013, la banda va gravar el seu segon treball “The 5 Outsiders of Dixieland – Vol. 2”. Han realitzat centenars de concerts dins del territori espanyol amb algunes projeccions a nivell europeu i es troben actualment en l’elaboració del seu tercer material discogràfic, així com la preparació d’un Especial Nadalenc, que ens l’aproparan a Altafulla aquest dissabte.