.

.

TOTS 21

Una acció de la campanya de recollida d'aliments. Foto: Cedida

Una acció de la campanya de recollida d’aliments. Foto: Cedida

Els tres proveïdors sanitaris de la ciutat -ICS, Xarxa Tecla i GiPSS-, que integren TGN Salut Aliança Estratègica, han col·laborat activament en la campanya coordinada pel Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona.

En total, s’han recollit 710 quilos d’aliments, prioritzant els més necessaris i recomanats, com la llet, l’oli i les conserves de peix, i d’altres com llegums, arròs i galetes. Tots els productes s’han lliurat al centre de distribució d’aliments que Càrites té al barri de Sant Salvador i a l’Associació Joventut i Vida que gestiona el menjador social del barri de Bonavista. L’entitat ofereix diàriament una mitjana de 200 àpats als quals, en temps de vacances escolars, se n’hi sumen més de 50 que es distribueixen entre els infants que arriben derivats des dels Serveis Socials.

Al llarg del mes de juny, els treballadors i usuaris dels centres públics de salut han realitzat les seves aportacions als següents centres sanitaris de la ciutat: Hospital Joan XXIII, Hospital Sociosanitari Francolí, Hospital Sant Pau i Santa Tecla, Residència Santa Tecla Ponent, CAP Llevant, CAP Tàrraco, CAP Sant Salvador, CAP Jaume I, CAP Torreforta, CAP Bonavista, CAP Sant Pere i Sant Pau i CAP Rambla Nova.

Des de les entitats receptores, així com també des de TGN Salut AE, agraïm sincerament la participació i col·laboració d’usuaris i treballadors, que ha fet possible recollir a la ciutat de Tarragona 710 quilos d’aliments que contribuiran a que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària durant l’estiu.