.

El Farners no ha estat rival per als grana

Una altra maneta (0-5). L’equip grana suma la tercera victòria consecutiva en els tres partits disputats fins al moment en el període de pretemporada. S. Emaná i Delgado han fet un doblet cadascun i, prèviament, Carlos García havia inaugurat el marcador.

El Gimnàstic de Tarragona ha aprofitat aquests tres dies stage a Santa Coloma de Farners per disputarà un nou amistós preparatori; el rival, el CE Farners de la Primera Catalana. Carreras ha donat descans a un bon grapat dels jugadors per aquest matx, donant oportunitat als joves del planter que estan realitzant la pretemporada amb el primer equip.

El matx ha estat controlat constantment pels grana, trobant-se a l’equip gironí tancat a la seva àrea amb dues línies per protegir la porteria local. El Nàstic circulava l’esfèric amb rapidesa i seguretat fins a línia de mitjos, i en la primera meitat no ha estat encertat ens els metres finals per tal de poder establir el primer gol a favor. Barreiro, Rayco i Brugui, els tres del davant, han estat els més pròxims a marcar però la primera meitat ha finalitzat amb el resultat inicial de 0-0.

A la represa s’han introduït dos canvis, el fitxatge Bernabé i el davanter S. Emaná. El primer gol no s’ha fet esperar. Carlos García ha empalmat un bon xut des de fora l’àrea que ha suposat el primer gol en el minut 52 de joc. Instants després, en el 60’, Carreras ha realitzat fins a set canvis a la vegada. Dels set canvis cal destacar la insistència de Delgado per buscar la porteria rival. En el minut 72’ ha estat a punt de fer el segon gol, però el porter del conjunt de la Selva ha refusat amb el puny. Dos minuts després, S. Emaná no ha fallat després d’un bon control en una pilota llarga i millor finalització davant el porter; establint el 0-2. I en els últims deu minuts de joc s’ha repetit els minuts finals d’Olot, el passat divendres.

En el minut 80, el davanter camerunès, S. Emaná, ha fet el seu doblet al rematar amb el cap una bona centrada de Kakabadze. Cal destacar que Stephane ja suma quatre gols en pretemporada, marcant en els tres dues disputats fins al moment. El xilè Delgado també ha marcat per partida doble; primer, des del punt de penal en el 82’; i tres minuts després, ha rematat una bona assistència d’Abraham. Finalment, el marcador del municipal marcava 0-5.

L’equip realitzarà demà, dimecres, el darrer entrenament del present stage, i el divendres s’enfrontarà al FC Barcelona al Nou Estadi, en partit amistós d’entrenament a partir de les 20 hores.

Alineacions

CE Farners:

11 inicial: Carles, Josep, Francesc, Robert, Antoni, Daniel, Joel, Malang, Alex, Roger i Xavier.

2a meitat: Gabriel, Mohamadou, Gerard, Oscar, Adrian, Victor, Guillem, Ian, Josep, Ricard i Carles.

Nàstic:

11 inicial: Perales (Bernabé, 46’), Javi Jiménez (Abraham, 60’), Roger (Suzuki, 60’), Sandro (Delgado, 60’), Muñiz (Zahibo, 60’), Barreiro (S. Emaná, 46’), Carlos Blanco (Xavi Molina, 60’), Carlos García (Kakabadze, 60’), Rayco (Morente, 60’), Brugui (Álvaro Bustos, 33’) i Pol (Djetei, 31’).

Gols

0-1, Carlos García (52’); 0-2, S. Emaná (74’); 0-3, S. Emaná (80’); 0-4, Delgado (82’); 0-5, Delgado (85’).

Àrbitres

Ester Parramon Monerris (Col·legi català)
Marc Boada Barcelona (Col·legi català)
David Claparols Mercado (Col·legi català)

Partit amistós de la pretemporada 2017-2018. Municipal de Llor i Bonmatí, Bonmatí (Girona)