.

.

TOTS 21

El tràfic de dades augmenta un 200% i les trucades de veu un 80%. Per això, Telefónica ha instal·lat una unitat mòbil. Foto: Telefónica

Telefónica reforça la cobertura de la seva xarxa mòbil 4G durant les Festes Decennals de Valls. Amb l’objectiu de garantir als usuaris un bon funcionament en les connexions des dels seus dispositius mòbils, Telefónica ha estudiat, junt amb l’Ajuntament de Valls, un pla per a garantir la cobertura mòbil de les 10.000 persones que s’estima que assisteixen en aquesta edició de la tradicional celebració.

En aquest sentit, Telefónica ha assegurat la capacitat de les estacions base que donen cobertura a la capital de l’Alt Camp i, a més, ha desplaçat una unitat mòbil per a reforçar la seva xarxa 4G temporalment. La instal·lació s’ubica al complex esportiu municipal, concretament al costat del camp de futbol i del pavelló, un dels punts de Valls amb més afluència de gent durant els deu dies que s’allarguen les festes. Així doncs, usuaris com veïns, visitants i organització disposaran de la millor connexió possible i podran compartir digitalment les seves experiències.

Amb aquest desplegament Telefónica cobreix l’augment de demanda per part dels usuaris durant l’actual edició de les Decennals: la xarxa de Valls ja ha registrat un increment del 200% en dades mòbils i un 80% en trucades de veu. La comparativa té en compte la mitjana de consums durant la primera setmana de celebració respecte a l’anterior, abans de l’inici de les festes.

Recentment, Valls també ha estrenat cobertura mòbil 5G de Telefónica. Al municipi ja es pot gaudir dels avantatges de la connexió mòbil de cinquena generació i, per fer-ho, només cal que l’usuari disposi d’un dispositiu mòbil compatible amb aquesta xarxa. Principalment, aquesta tecnologia permet una connectivitat ultraràpida, molta baixa latència i capacitat per a connectar a milions de dispositius.

Redacció