.

.

TOTS 21

Tot i les circumstàncies en les que ens trobem, l’equip TEDxReus presenta un esdeveniment amb un format especial, volem que el TEDxReus segueixi sent un esdeveniment de referència, on compartir i difondre noves idees, amb una perspectiva diferent, que ens inspiri en aquests temps tan excepcionals.

L’esdeveniment del dia 27, que començarà a les 16h de la tarda, presenta un programa amb quatre ponents: Josep M. Martorell (físic i director associat del Barcelona Supercomputing Center), Ada Parellada (emprenedora en el món de la restauració i propietària del restaurant La Semproniana), Joan Martí (economista i director de la Unitat de Clústers d’ACCIÓ) i Mònica Roca (enginyera superior de telecomunicacions i presidenta en funcions de la Cambra de Comerç de Barcelona). L’acte serà conduït per Xavier Graset (periodista) i comptarem amb l’actuació musical de Núria Llausí (actriu i cantant). Podeu trobar el programa aquí.

Les ponències són de temàtiques molt diferents i totes igual d’inspiradores, conclouran amb un col·loqui on podrem parlar oberta i còmodament amb els ponents sobre el que ens hauran acabat d’explicar.

A Contracorrent

El tema de l’edició 2021 del TEDxReus és A Contracorrent. L’organització ha escollit aquest lema per expressar transmetre coneixement, experiències i vivències que ens parlin de com nedar a contracorrent, trencar els esquemes d’allò establert o, simplement, fer o veure les coses de forma oposada o contrària a com sempre s’ha fet, pot donar fruit a coses inesperades o, si més no, rellevants.

TEDxReus compta amb el suport d’empreses i institucions com: BBVA, Vermuts Miró, el Port de Tarragona, BeepBox, Mallafrè Consultors, la Cambra de Comerç de Reus, Fesomia, Repsol, Forn Sistaré, Maletes Queralt, Cafè de Reus, Hotel Gran Palas, Mobles Perpinyà, Nímia, Reunim, Bonbocam, Hostal Sport de Falset, Espai Factoria, Ceres, Escola d’Art i Disseny de Reus, Reus Cultura, Reus Promoció, Diputació de Tarragona.

Redacció