.

.

TOTS 21

La Sala Fosca del Teatre Auditori

Sala “Teatre del mar”, la proposta efectuada per l’Escola Molí de Vent, ha estat la guanyadora del procés participatiu que va posar en marxa la Regidoria d’Urbanisme i la unitat de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Torredembarra perquè la ciutadania triés el nom de la sala habilitada del Teatre Auditori, que s’inaugura aquest diumenge amb una jornada de portes obertes.

En total, s’han produït 538 votacions. Els vots s’han repartit entre cinc propostes i la guanyadora ha obtingut un 32,16 % dels Vots (173). El procés s’ha dut a terme entre el 27 d’abril i el 3 de maig.

La regidora d’Urbanisme, Clarà Solivellas, ha agraït l’interès dels ciutadans que han participat en aquest procés, i ha destacat que s’ha incrementat la participació respecte al que es va realitzar la tardor passada per triar l’enjardinament de la rotonda del carrer dels Pescadors (que va obtenir 371 vots).

En aquest ocasió, s’ha disposat de nou urnes ubicades en diferents equipaments públics de tot el municipi i també s’ha pogut votar a través d’una enquesta virtual (a les urnes s’han dipositat 367 vots i l’enquesta virtual n’ha rebut 171). La proposta “Torre teatre” (Escola l’Antina) i “Sala Crehuet-Wennberg” (Batxillerat Artístic de l’Institut Torredembarra) han empatat amb 105 vots cadascuna, Sala Manuel Crehuet (sector teatral del municipi) ha obtingut 81 vots i Sala “Palau Mediterrani” (Escola Antoni Roig) 74.