.

.

TOTS 21

Aquest dissabte 11 de desembre, a les 19:00 hores, Enginyeria Sense Fronteres Tarragona i Xucrut Teatre presentaran per segon cop a Tarragona l’obra ‘L’Apagada: ni set, ni fred, ni foscor!’.

L’obra és una denúncia a la pobresa energètica que viu el 10% de la població catalana, posant el focus sobre el fet que les dones n’acaben sent les més perjudicades. Per tant, l’obra parla de la Maria, la seva protagonista, però també de tantes altres que són el pilar de moltes famílies en situació de vulnerabilitat.

L’espectacle, que tindrà lloc al Centre Cívic de Sant Salvador, té una durada de 40 minuts que donen pas a un debat obert amb el públic conduït per l’Aliança contra la Pobresa Energètica del Camp de Tarragona per tal de compartir i reflexionar sobre la temàtica.

Es tracta d’una activitat emmarcada en la Setmana dels Drets Humans a Tarragona, organitzada per la Coordinadora d’ONG de Tarragona, de la qual Enginyeria Sense Fronteres forma part, la Taula Intercultural i amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona. L’objectiu de l’obra és reivindicar el dret a l’accés als subministraments bàsics d’aigua, llum i gas.

L’accès a l’obra serà lliure fins a omplir aforament, però és recomanable reservar plaça www.bit.ly/Apagada-Tarragona.

Tràiler de l’obra: https://www.youtube.com/watch?v=-JLq3Ivj7Mg&t=6s

Redacció