TOTS 21

L’alcalde de Taragona, Pau Ricomà. Foto: Tarragona21

El proper dilluns a les 11.30 del matí tindrà lloc, de manera telemàtica, la Taula Estratègica de Reactivació del Comerç que convoca l’Ajuntament de Tarragona i que estarà presidida per l’alcalde, Pau Ricomà. També hi assistirà la consellera de Comerç, María José López.

A la reunió, es farà una valoració de les mesures ja preses per l’Ajuntament i s’analitzarà la situació actual. També es presentarà el pla d’acció de digitalització del Comerç de la ciutat.

Durant la ronda d’intervencions de les entitats participants s’analitzarà la situació del sector que representa cada entitat i l’impacte de les mesures activades fins ara per les diferents administracions. També es proposaran mesures de suport i de reactivació de l’activitat econòmica tant si són d’àmbit municipal com autonòmic o estatal.

A la reunió han estat convocades totes les associacions de comerciants de Tarragona, de paradistes, de marxants, la URV, la Cambra de Comerç, parcs comercials, federacions d’associacions de veïns, Pimec i CEPTA, entre d’altres.

Aquesta Taula Estratègica s’emmarca dins de les reunions que l’alcalde Ricomà està realitzant amb els sectors econòmics de la ciutat per avaluar la crisis que provoca la pandèmia, així com les estratègies a fixar.