.

La 38a edició de la Fira de l’Avellana obre portes aquest divendres a les 18.00 hores amb un programa farcit d’actes i amb novetats en la seva oferta lúdica. La Fira és una cita tradicionalment de nit, quan la calor baixa i la fresca permet gaudir de l’estiu. L’organització ha programat música i ball d’accés lliure per satisfer els diferents públic que hi conflueixen. El divendres 10 és la nit per als joves, amb l’Avellana Sound, enguany protagonitzat pel grup ‘Sense Sal’ seguit per l’actuació del DJ OGT.

Dissabte 11 a la nit, a partir de les 23 h, hi haurà el Ball de Nit a càrrec de l’orquestra ‘Belle Epoque’ al Parc de Sant Antoni, i el diumenge el programa presenta una triple cita musical: al matí, Joan Reig i Sergi Esteve (Minipop Tarragona al Pati de l’Escola Beat); al vespre, cantada d’havaneres a càrrec del grup ‘Sopa de Peix’, al pati de l’Escola Beat, i a la nit, és el moment del ‘Ball a la Fresca’ amb música en viu, al Parc de Sant Antoni.

La Fira obrirà portes el divendres 10 d’agost a les 6 de la tarda, perquè el públic pugui recórrer les diferents zones del recinte firal. No obstant això, la inauguració oficial serà a les 20.30 del mateix dia, a càrrec del Doctor Antoni Castro Salomó, doctor en medicina, investigador i degà de la facultat de Medicina de la URV, al Teatre Auditori del Casal Riudomenc. El recinte firal també obrirà a les 18 h el dissabte fins passada la mitjanit. I el diumenge, tot el dia a partir de les 10 de matí fins ben entrada la nit.

Plànol de la ubicació de la Fira.