.

.

TOTS 21

Torredembarra acollirà aquest proper diumenge, 22 de maig, un tastet del Festival Minipop. Serà de 12 h a 15 h, a la plaça d’Antoni Roig i Copons, a Baix a Mar. Aquest tastet consistirà en una sessió indie brit pop amb Superpandas Djs i els tallers creatius “Taller de collage Yelow Submarine” i “El pescador de núvols”, a més d’una zona de jocs. L’organització compta amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut i Infància.

El Minipop és el festival de música i cultura contemporània per a tota la família. Tindrà lloc al passeig de les Palmeres de Tarragona, del 3 al 5 de juny, en la seva sisena edició. Una de les novetats d’enguany ha estat, precisament, la realització d’una ruta promocional tipus tastet del que es podrà viure durant el festival a les localitats de Valls, Lleida, Torredembarra i Cambrils.

Els Superpandas són Cin i Maber. Van començar la seva marxa com dj’s en petits locals de Tarragona, fins que a partir de 2007 van començar a punxar de forma habitual a la sala El Cau (Tarragona). Des de llavors s’han anat fent un lloc punxant en els locals més emblemàtics de les comarques tarragonines. En les seves sessions es pot escoltar des de l’indie més ballable fins a l’electrònica.