.

Imatge d'una de les proves del triatló

Tarragona viurà aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, la celebració del Triatló, en el que serà la cinquena cita del circuit de triatló popular Skoda Triathlon Series, amb 1.300 esportistes que podran córrer dues distàncies: Sprint (750 m / 18 km / 5 km) i Olímpica (1500 m / 36 km / 10 km).

Amb el Port de Tarragona com a escenari principal, la cursa compta amb set sortides programades en dues jornades consecutives: tres el dissabte (17 hores) i quatre el diumenge (a partir de les 8 hores).

El Triatló de Tarragona compta amb un gran cartell. El català Albert Parreño, campió d’Espanya d’acuatlón, que va aconseguir la victòria enguany al Triatló de la Vila, estarà a la línia de sortida per intentar superar un nou repte. El triatleta disputarà la prova en les dues distàncies, sprint i olímpica, per lluitar per una doble victòria que el posaria al capdavant del circuit amb tres triomfs.

També hi haurà esportistes de primer nivell, com el paratriatleta Dani Nafría, Laura Gómez, una de las grans promeses del triatló estatal, o Anna Flaquer, que buscarà el seu segon triomf a l’Skoda Triathlon Series després de guanyar al Triatló de La Vila.

Més informació, en aquest enllaç.