.

.

TOTS 21

Els 50 anys del Centre Excursionista Tarragona portarà a la ciutat l’Assemblea General Ordinària de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Foto: FEEC

El Centre Excursionista Tarragona celebra enguany aniversari rodó. Tot just fa 50 anys de la fusió del Muntanyenc (1923) i el Ginesta (1929), que va acabar resultant en l’entitat presidida ara per Jordi Aluja.
Per commemorar la data s’ha programat tot un seguit d’activitats i iniciatives.

Un dels primers del calendari ha estat l’organització de l’Assemblea General Ordinària de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, en la qual estan cridats més de 400 presidents de les entitats d’arreu de Catalunya. La cita serà el dissabte 28 de maig i començarà a les 9:30 hores del matí. Posteriorment, es farà un dinar a l’Hotel Ciutat de Tarragona.

L’assemblea es farà a la Sala d’Actes de l’il·lustra Col·legi d’Advocats de Tarragona. Val a dir que mai s’havia fet una assemblea del món excursionista de Catalunya a la ciutat. El que més s’hi apropa és el III Congrés Excursionista de Catalunya que es va fer el 1914.

Redacció