.

.

TOTS 21

El riu Francolí al seu pas per Tarragona, força carregat, aquest matí de dilluns. Foto: Roger Segura

Sis dotacions de la Guàrdia Urbana de Tarragona i tres de Protecció Civil han estat activades aquesta nit per fer front a les possibles incidències, durant la qual han estat activats els plans Inuncat i Ventcat.

Ahir a la nit, a tres quarts de deu, es va tallar l’accés al trànsit al polígon Francolí i als ponts d’accés al Serrallo per l’acumulació d’aigua. La circulació s’ha restablert progressivament al llarg de la matinada. També ha romàs tancada durant diferents hores la circulació a l’avinguda President Tarradellas.

Durant tota la nit s’ha tingut constància de l’aixecament de tapes del clavegueram a diferents zones de la ciutat (carrers Reial, Castaños, Comerç, Zamenhoff, Francolí, Beethoven, Bloc Uruguai, Estanislau Figueras, etc.).

Abans de las 1 h s’ha rebut l’avís de la caiguda de part d’un mur de contenció a la vorera al carrer Mestre Benaiges.

Poc després de les cinc de matinada s’ha tingut constància de l’aparició d’un forat a la vorera del passeig de la Independència. La via es va senyalitzar per evitar incidències.

També es té constància de la caiguda de sengles arbres als carrers Ritort i Faus i Joaquima Vedruna. Aquest matí s’estan retirant arbres caiguts als carrers Baix Camp i al Vial J. Bryant, que han comportat afectacions al trànsit.

Aquest matí tècnics de l’Institut Municipal d’Educació s’han desplaçat a les Escoles Ponent, Pràctiques i Tarragona, on s’hi ha detectat presència lleu d’aigua. En tots els centres les classes han començat amb normalitat.

El riu Francolí presenta una imatge espectacular al seu pas per Tarragona aquest matí de dilluns, amb un cabal ben ple. Avui ja no s’esperen pliges.