.

.

TOTS 21

Pau Ricomà i Àngel Pomerol, durant la visita d’inauguració de l’exposició. Foto: Mauri

Aquest dijous 23 de juliol el Centre d’Art Tarragona ha reobert una nova etapa amb la inauguració, aquesta tarda, de l’exposició Mai és massa d’Àngel Pomerol, a la Casa Canals. L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, l’ha presentada en roda de premsa, junt amb l’artista, amb la voluntat de “tornar a compartir moltes de les manifestacions culturals que ens enriqueixen com a persones  i com a col•lectiu i que aquesta pandèmia ens havia obligat a fer un parèntesi”.

Ricomà ha destacat la importància d’esdeveniments com aquest, reiterant que es duran a terme seguint amb les mesures de seguretat establertes i alhora per dos motius destacables: el primer és que “reobrim el Centre d’Art de la Casa Canals. És un moment molt esperat, que vam anunciar a finals del 2019 en el nou projecte que vam presentar i finalment comença a veure la llum”. I en segon lloc, també, perquè “anunciem que som els primers dels vuit centres de la Xarxa de Centres d’Art Visuals de Catalunya que reobre les seves portes després del confinament de la covid-19”.

Imatges de l’exposició. Fotos: Mauri

Tant l’alcalde com el propi artista, Àngel Pomerol, present a la roda de premsa, han definit aquesta mostra com el resultat de la investigació de l’artista per redescobrir unes paraules, uns missatges, que formaven part del paisatge tarragoní, però que ningú s’hi havia aturat, fins ara. Mai és massa és la reiteració i proliferació d’aquesta frase escrita a molts punts de la ciutat, de molts maneres i en moltes superfícies diverses, que Pomerol ha estudiat i que, alhora li ha servit de pretext per parlar de moltes més repeticions i obsessions en les arts i en la vida.

La mostra, que es podrà veure fins al 30 de setembre, s’inaugura avui a les 19h i l’horari de visita serà d’11 a 14h i de 17 a 20h de dimarts a dissabte. Els diumenges i festius d’11 a 14h.

Redacció