.

.

TOTS 21

L’Antic Ajuntament de Tarragona ha acollit la presentació de les jornades gastronòmiques. Foto: Tjerk van der Meulen

L’Antic Ajuntament de Tarragona ha acollit la presentació de les Jornades Gastronòmiques Els Tastets de Tarragona (del 3 al 19 de juny), les quals estan organitzades per l’AEH Tarragona Ciutat amb la col·laboració del Port de Tarragona, el Patronat Municipal de turisme de Tarragona i compten amb el patrocini de Raventós Codorniu i Makro.

Els 20 establiments participants serviran menús degustació que consten de 5 tastets salats i 1 tastet dolç, maridats amb vins i caves Raventós Codorniu i acompanyats del xarrup d’un licor de Tarragona.

Els establiments participants són: Restaurant La Cucafera, Restaurant el Llagut, Restaurant Arcs, Pizza Boscos, Restaurant Octopusy, Restaurant La Morada, La Xarxa, Restaurant Arlemar, Palau de Baró, Restaurant Nàutic Tarragona, Gure Toki, Vadegust, Bocho, Seasons, Donosti, Forum Restaurant, Restaurant Taula Rodona, Restaurant El Terrat, Restaurante Meraki, El Antojito de Marta.

En la seva intervenció, l’alcalde de Tarragona i president del Patronat Municipal de Turisme, Pau Ricomà, ha destacat el “moment de transformació, il·lusió i unió” del sector de la restauració a Tarragona. “La restauració i el producte local de Tarragona tenen una qualitat inqüestionable que cal reconèixer i projectar”, ha conclòs abans de felicitar els restaurants organitzadors i els patrocinadors i desitjar que les jornades siguin “un gran èxit”.

Com ha exposat Javier Escribano, president de l’AEH Tarragona Ciutat: “És molt mediterrani el fet de sortir a picar algo, sempre estem compartint i aquestes jornades s’adapten a la nostra manera de fer i ajudaran als restaurants a potenciar les setmanes prèvies a la temporada alta”

Montse Adan, directora de Port-Ciutat de Tàrraco, ha remarcat el suport que des del Port de Tarragona es destina a entitats com l’AEHT i ha desitjat “que jornades com les que avui presentem es consolidin”.

Redacció