.

.

TOTS 21

L’Ajuntament de Tarragona ha apostat aquest any pel món digital per divulgar els actes nadalencs que se celebren a la ciutat. Una de les darreres incorporacions a la web temàtica https://nadal.tarragona.cat creada per a l’ocasió és l’apartat ‘Envia la teva postal’. Des d’aquí es poden enviar postals personalitzades a les adreces de correu electrònic dels nostres coneguts: l’usuari podrà escollir entre ‘Bones Festes’, ‘Que siguis moooolt feliç’ o ‘Feliç any 2019’, i així fins a dotze missatges diferents. Qui vulgui enviar la seva postal nadalenca ho pot fer des de http://www.postalstgn.cat.

La mateixa web temàtica també ofereix  la possibilitat de descarregar la carta i imprimir-la  en un full perquè els nens i nenes  escriguin el que demanen als Reis Mags d’Orient (https://www.tarragona.cat/la-ciutat/nadal-a-tarragona/fitxers/carta-als-reis-mags-gener-2019).

Totes les postals i la mateixa carta als Reis segueixen la línia creativa de la campanya sorgida del treball de l’Estudi de Disseny de la cooperativa El Far i la Fundació Topromi, que ocupa persones amb discapacitat i facilita la seva inserció laboral.

Activitats nadalenques

Totes les activitats nadalenques es poden consultar:

  • A la web temàtica nadal.tarragona.cat.
  • A la web s’hi poden trobar les activitats distribuïdes per temes.
  • Es poden enviar felicitacions nadalenques personalitzades als correus electrònics dels nostres coneguts.
  • També es pot descarregar i imprimir la carta que podran escriure els infants als Reis.
  • Està penjat el vídeo que mostra com va néixer la imatge de la campanya.
  • A l’APP TGN Agenda, que recull totes les activitats que se celebren a la ciutat (https://www.tarragona.cat/app-tgnagenda). Aquesta app es va posar en funcionament tot just fa un any, coincidint amb la campanya nadalenca. Ja té més de nou mil descàrregues.
  • També a la web de l’agenda https://agenda.tarragona.cat.
  • Les xarxes socials de l’Ajuntament també fan ressò puntual de les activitats.