.

En total s’ofereixen 2.190 places de cursos de natació i activitats aquàtiques dirigides a les sis piscines municipals.

Bonificació pels usuaris de les classes particulars de natació. Aquesta és la principal novetat de les activitats aquàtiques que el Patronat Municipal d’Esports oferta  per a la temporada 2018/2019. En concret, s’aplicarà un descompte del 25% per a la segona persona usuària d’aquestes classes i un 50% per a la tercera persona usuària, sempre que tinguin un nivell aquàtic similar.

D’aquesta manera, enguany es torna a apostar pel que va ser novetat l’any passat: les classes particulars de natació. Es tracta de classes per a tots els nivells i edats, des de l’aprenentatge, perfeccionament a una millora de la tècnica aquàtica. Les classes s’impartiran en un pack de 4 sessions de 50 minuts de durada, a un preu únic de 78,40 €.  Els usuaris interessats s’han de posar en contacte amb el Patronat Municipal d’Esports, mitjançant correu electrònic o telèfon, per concretar instal·lació, dia i horari.

“Enguany hem fet un pas més i hem apostat per incentivar als abonats que són usuaris de les classes particulars. L’oferta d’activitats aquàtiques a les instal·lacions municipals no deixen de créixer perquè cada temporada que encetem busquem oferir les activitats que més s’adapten a les necessitats dels usuaris de les piscines”, remarca la consellera d’Esports, Elisa Vedrina.

En total s’ofereixen 2.190  places de cursos de natació i activitats aquàtiques dirigides a les sis piscines municipals: Part Baixa i Serrallo, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Riu Clar, Sant Salvador i Campclar. La temporada de tardor començarà l’1 d’octubre i s’allargarà fins al 22 de desembre.

Les classes particulars de natació s’afegeixen a una programació regular, que manté cursos de natació per a totes les edats i activitats aquàtiques dirigides, així com cursos per prenadons i nadons, per adults, tecnificació, natació correctiva fibromialgia, aquasalut, aquagim, aquazumba, aquafitness o aquacross, entre d’altres. Les activitats tenen lloc de dilluns a dissabte, en horari de matí o tarda segons el grup.

Del 27 d’agost al 2 de setembre es realitzarà el període d’inscripcions per als abonats al Patronat Municipal d’Esports. Del 10 al 16 de setembre serà el torn de la inscripció per a les persones empadronades a Tarragona, mentre que la inscripció a les possibles places vacants tindrà lloc a partir del 27 de setembre per rigorós ordre d’arribada fins a exhaurir les places vacants i a la web.