.

.

TOTS 21


L’Ajuntament de Tarragona il.luminarà el Nadal a la ciutat. Així ho ha anunciat el tercer tinent d’alcalde, Xavier Puig, en un post al seu perfil de Facebook. Puig destaca que entenen ‘les bones intencions de campanyes com #LucesNo, però ho veiem diferent. A Tarragona sí volem posar llums de Nadal. De fet, ara més que maiI! Prou durillo és tot plegat com perquè els crios visquin la il.lusió a les fosques i els comerços hagin de tenir un espai públic deprimit’, defensa.

El servei es paga des de l’Ajuntament. ‘El consum total de les llums de Nadal a tota la ciutat és de 4.700€. És baix perquè són Led. Si ho repartíssim entre els comerciants què tocaria, a 10€ per cap? Qualsevol emprendedor vol que alegrem els carrers per a poder treballar, no 10 €’, continua.
La instal.lació ja ve incorporada amb el plec del contracte de llum. ‘Un plec que enguany serà 200mil € més barat que l’any passat, per cert’.
Tot i que abans no es feia així, ‘intentarem que tots els barris de Tarragona tinguin alguna guarnició il.luminada, de Llevant a Vonent. Serà un Nadal diferent, però Tarragona tindrà llum!’, conclou.

Redacció