.

.

TOTS 21

Els comerciants i l’Obra Social “la Caixa” col·laboren en fer el Nadal més solidari

L’Associació de comerciants VIA T presenta el Nadal Musical, una iniciativa per dinamitzar els carrers i les zones comercials de cara les festes gaudint de musica en viu al carrer. La campanya compta amb una 30ª d’actuacions repartides per zones de Tarragona els dies previs al Nadal. En aquesta primera edició es compta amb la col·laboració del Coonservatori de Musica de Tarragona, l’acadèmia de musica Nou Art i l’acadèmia Estudi de Música.

Els grups encarregats d’amenitzar els carrers de tarragona són Stromboli Jazz duet, The Soul Man Quartet, Aleix i Sarah-Jane, Bandarra Street Orkestra, Angel Dust, The Shoops, The Broken Notes, Engrescats de Tarragona, Bill’s English School, The Issels Singers, Trio Pipoca, Sixties Sunset i molts alumnes que mostraran les seves habilitats.

A banda, durant els dies de la campanya dintre de les botigues els clients podran gaudir de degustacions del vermut Yzaguirre, un dels patrocinadors del Nadal Musical.

Paral·lelament es vol impulsar una campanya solidaria conjuntament Obra Social La Caixa. L’associació de comerciants, que aplega 150 establiments de Tarragona, ha acordat que els diners recollits amb aquesta campanya solidària es destinaran a l’entitat social reconeguda a la ciutat, Fundació Casa Sant Josep.

“La Caixa” que també ha col·laborat amb aquesta associació de comerciants tarragonina en la iniciativa Nadals Musicals, ha desitjat sumar-se a aquesta dimensió solidària de la campanya nadalenca –l’època de l’any en què es produeix un increment més destacat de les vendes- per fer possible que el Nadal arribi també a les persones en risc d’exclusió de la ciutat. L’entitat social amb la qual es col·laborarà és la Fundació Casa Sant Josep.

L’entitat financera i l’associació de comerciants –que aplega uns 150 establiments- destinaran 0,25€ per compra que es realitzi amb targetes de “la Caixa” entre el 12 de desembre de 2014 i el 23 de desembre de 2015 a un projecte social d’una entitat local triada pels mateixos comerciants. VIA T regalarà als nens de la Fundació: 50 entrades per anar al Delfinari de AQUOPOLIS, 50 entrades per anar al NASTIC i 50 entrades per la Pista de Gel