.

.

TOTS 21

Javier Fernández en una de les xerrades de les jorndes. Foto: cedida

Javier Fernández en una de les xerrades de les jorndes. Foto: cedida

130 han estat els participants de la que ja és la vuitena edició de la ciberàgora aquest cop sota el títol de la “ciutat intel·ligent a la mida de les persones”.

La ciberàgora d’aquesta edició ha comptat també amb diferents sessions prèvies durant les quals s’han tractat temes tan diversos com el turisme, l’educació o la salut.

El tinent d’alcalde d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha estat l’encarregat d’inaugurar la ciberàgora.

En total la jornada s’ha dividit en set blocs on han participat fins a tretze ponents amb temes centrats en la societat de la informació, les smart cities o les persones i l’era digital.

“Tarragona està en un moment perfecte per convertir-se en una ciutat intel·ligent” ha dit Javier Fernández López, Director General de Advaluit i Porofessor d’ICADE que ha reconegut que el moment actual és l’idoni perquè Tarragona posi en valor tots els projectes d’smart city que té en marxa.

Javier Fernández ha reconegut que els estudis diuen que l’any 2050 el 75% de la població ja visqui en ciutats i això ha de fer que les ciutats necessiten canviar.