.

Tarragona entre les més visitades del proper pont de corpus

Tarragona entre les més visitades del proper pont de corpus

Tarragona es troba entre el top5 de ciutats amn major nombre de visitants que es rebrà pel pont del corpus, segons previsions i l’estudi de Clubrural.com, el portal d’allotjaments rurals més antic del nostre país, que ha estudiat la demanda de cases rurals per aquestes dates.

L’estudi assenyala Catalunya com a líder indiscutible durant el Pont del Corpus.

• Barcelona es posiciona com la província amb un major nombre de reserves per als propers dies festius.

• Castilla y León, Madrid, Andalucia i Castilla–La Mancha completen aquest llistat de comunitats.

Madrid, Guadalajara, Toledo, Conca, Ciudad Real, Albacete, Granada i Sevilla es marcaran en vermell el proper 19 de juny amb motiu de la festivitat del Corpus. Tant a Castilla–La Mancha com en la Comunitat de Madrid es tracta d’una festa regional, mentre que per a les dues ciutats andaluses serà de caràcter local. Amb motiu d’aquesta celebració, moltes persones tindran lliure també el divendres, la qual cosa ha fet que les reserves s’incrementin durant aquests dies.

Especialment mencionables són les reserves que s’estan gestionant a Catalunya. La comunitat té per a les jornades del 18, 19, 20, 21 i 22 de juny un 41,61% de les reserves de tot el país, segons http://www.clubrural.com/. Unes xifres molt destacades, doncs mai una regió havia tingut més del 30% de les reserves per a uns dies concrets. A continuació, i amb unes xifres menys cridaneres que les de Catalunya, es troba Castilla y León (10.27%), Madrid (8.28%) i Andalucia (7.43%).

De nou, entre les províncies més visitades durant aquests dies, destaquen especialment les catalanes, amb Barcelona al capdavant (20.31%) seguida de Girona (12.34%). En tercera posició es cola Madrid, una de les quals compta amb dia festiu el 19 de juny. I és que el 8.28% dels viatgers ha triat la capital espanyola per gaudir del turisme rural. Una altra de les quals tindrà un major nombre de visitants en aquests dies serà Àvila amb el 4.98% de les reserves. I per tancar el top 5 ens trobem amb Tarragona (4.98%), la tercera província catalana que alça a la comunitat a ser la més visitada del Pont del Corpus.

I si aquestes dades els estudiem en termes municipals, de nou són els pobles catalans els que registren el major nombre de reserves. Entre ells cobren especial interès els barcelonins: Sagas, Castellcir, Casserres, Dosrius, Corberá de Llobregat y Puig- Reig.